The Picket Linje

Hvordan jeg lever op til mine værdier ved at modstå føderale skatter

Ligesom de fleste amerikanere, støttede jeg regeringen og dens krige — Jeg kan se på en gammel W2 formular til at se bare hvor meget. Jeg havde ikke lyst til, men min modstand var kun en udtalelse, mens min støtte var i dollars og cents.

Til sidst besluttede jeg at nægte moralsk støtte er ikke nok. Jeg er nødt til at sætte mine penge hvor min mund er.

Da USA invaderede Irak i stoppede jeg betale føderale indkomstskat og begyndte at arbejde for mine værdier i stedet for imod dem. Jeg sagde mit job op og bevidst reduceret min indkomst til det punkt, hvor jeg ikke længere skylder nogen føderal indkomstskat. Jeg forvandlet mit liv, at koncentrere sig om, hvad der virkelig betyder noget, så jeg kan leve godt og sikkert på en lavere indkomst. (Da det viser sig, min lavere indkomst livsstil viste sig at være mere sjov, berigende og interessant end den, jeg havde før.)

Jeg tager en praktisk tilgang, lære om skattelovgivningen og om, hvordan man lever godt ved at være nede-på-jorden og fornuftigt sparsommelige. Jeg lære at leve inden for mine midler uden betale føderale indkomstskat — ærligt, fredeligt og lovligt — og hvordan man kan undgå at betale andre skatter samt.

Jeg tror, vi er nødt til at tjene et land, som vi kan være stolte af — med hårdt arbejde og praktiske ændringer, og ikke med klager eller ønsketænkning eller afstemninger. Vi er nødt til at starte med at lægge alle vores kræfter på den side af vores værdier, i stedet for at lade så meget af vores bestræbelser på at blive stjålet af skatteopkræver og anvendes på måder, skam os.

På denne blog, jeg skriver om dette eksperiment i levende min tro — hvorfor jeg valgte denne vej, og hvad jeg lærer undervejs.

— David Gross
(Oversat af Kate Bondareva.)